+  PRIMER EQUIP  

André Gomes i Vezo s’estrenaran amb la absoluta portuguesa

Per Blanquinegres · 29 Agost, 2014

La convocatòria oferida per Paulo Bento per al pròxim encontre de la Selecció portuguesa ha presentat les sorpreses dels 2 valencianistes.

 

Hui, dia de presentacions de convocatòries per als pròxims duels internacionals, ha deparat 3 sorpreses per als valencianistes. Rubén Vezo, André Gomes i Paco Alcacer han arribat a la màxima cota dins del combinat nacional de cadascú.

Del Bosque a mig dia donava a conèixer una revolucionaria llista de convocats de cara al partit amistós, Espanya-França, on apareixia l’ullet dret de l’afició blanquinegra, Paco Alcacer.

Però, les citacions han continuat i la grata sorpresa a botat quan a la convocatòria realitzada per Paulo Bento apareixien el central valencianista, Rubén Vezo i el mig centre, André Gomes, junt amb l’amo del carril dret, Joao Pereira.

Cert es, que ambdós amb trajectòria a totes les inferiors de la selecció lusa i vist la seua bona adaptació al grup de Nuno, deixen en menys sorpresa la cridada del tècnic portuguès.

Menció especial per al cas de Rubén Vezo, qui després de portar 6 mesos al València i disputar este estiu de diversos campionats sub-21, ha donat un gran bot cap a la absoluta de Portugal.