Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  

André Gomes és la prioritat per a la Juventus. També M.United i At.Madrid darrere

Per Alex Chardí · 11 Abril, 2016

L’estiu està en girar el cantó i cada vegada són més els balls de noms que ixen a la llum. El València no jugarà a Europa la temporada vinent i haurà de rebaixar el pressupost; a més, si parlem d’André Gomes, el jove jugador portugués pel qual ja sospiren els grans d’Europa, i sent Jorge Mendes el seu agent, doncs la vinculació dels millors jugadors valencianistes a estos equips serà el que s’espera.

Tal com informa el periodista de Sky Sport, Gianluca Di Marzio, André Gomes és el primer de la llista de reforços que maneja la Juventus per al pròxim merca d’estiu. Segons conta, l’entitat bianconera ja ha vist al jugador en persona i consideren al portugués com el jugador ideal per al joc que desenvolupa Allegri.

De fet, l’interés és tal que ja haurien contactat amb el seu agent, Jorge Mendes, per fer-li arribar l’interés. A més del VCF, Mendes ja té l’interés del Manchester United damunt la taula, equip que serà entrenat per José Mourinho i al qual li agrada molt el migcampista ‘ché’.

Però, no són els dos únics equips que volen fer-se amb André, segons apunta Di Marzio, l’Atlètic de Madrid del Cholo Simeone també desitja al mitjapunta blanquinegre.