+  ACTUALITAT  FITXATGES  

André Gomes és el quart valencianista en sis anys en fitxar pel Barça

Per Blanquinegres · 22 Juliol, 2016

André Gomes ja és nou jugador del FC Barcelona. Un dels actius amb més recorregut del vestidor valencianista ha tancat de manera ràpida la seua incorporació al conjunt blaugrana seguint un pont aeri entre Mestalla i el Camp Nou que als últims anys un bon grapat de jugadors han pres.

Dels últims sis anys un total de quatre jugadors, comptant ja la incorporació de l’ex ‘21’ valencianista, han canviat d’un any a altre el blanquinegre pel blaugrana. El camí va iniciar-se amb la marxa de David Villa l’estiu del 2010 (42 M d’€). A continuació, dos anys més tard (2012), Jordi Alba regressava a la que un dia va ser sa casa (15 M). L’avant penúltim en agafar l’AP-7 va ser el francés Jeremy Mathieu quan al 2014 marxava previ pagament de la clàusula de rescisió (20M d’€). André per tant s’afegeix a esta particular llista que ampliant en els sis anys en els que tirem la vista enrere s’aprecien altres casos com el de Gerard López a l’any 2000 (24 M). En xifres econòmiques més de 150 milions d’euros

villa_barcelona

Altres aspectes a destacar entre els últims traspassos produïts entre ambdues entitats trobem que per a l’entitat de Mestalla suposen records d’ingressos. Les vendes de Villa i André Gomes a l’entitat blaugrana suposen unes xifres records mai abastades en la partida d’ingressos de la disciplina valencianista que tenen com a denominador comú el compte corrent de Can Barça.

A falta de conèixer de primera mà els detalls tancats entre Club, l’operació deixa la imatge d’una parella ben coneguda en Mestalla que ara defenen interessos separats però que encara troben entesa, la mateixa qui hi existia al camp. Suso Gª Pitarch i Robert Fernández queden com a part dels actors, sense oblidar a actor principals com Peter Lim i Jorge Mendes, per tal de segellar l’acord reproduït a les acaballes del dia d’ahir.