PRIMER EQUIP  

André Gomes apura les hores per ser titular el diumenge

Per Blanquinegres · 27 Febrer, 2015

El mig campista portuguès arrossega unes molèsties des d’el passat dimarts que el té apartat del grup de treball de Nuno.

 

El VCF continua amb la seua preparació per al que pot ser una nova jornada on els blanquinegres poden fer més gran la seua escletxa amb els rivals que el persegueixen i apropar-se als que marxen per davant de la classificació. Tot primer abastant els 3 punts davant la Reial Societat a les 12h a l’Avinguda de Suècia.

Però per a esta nova jornada que apunt esta de començar, André Gomes es seriós dubte per al tècnic portuguès del València CF. I és que des de que abandonarà el grup per un colp a la cama el passat dimarts, André no ha tornat a exercitar-se amb la resta de grup. Cosa que podria provocar la seua absència a l’onze tot i la seua millora.

Per esta raó, Nuno haurà de començar a pensar en una possible variable després de que un del seus dos timons, com ho és el ‘21’ valencianista no participarà a les 3 últimes sessions d’entrenaments i d’esta manera, arriscar el menys possible de cara a les decisives jornades que s’apropen.