FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Andersen s’unix a la llista de possibles reforços

Per Josep Prats · 30 Septembre, 2020

La victòria d’ahir no vol dir que no falten fitxatges al VCF. Una de les posicions més urgents a reforçar és el centre de la defensa. Amb Mangala i Paulista en la infermeria, l’entrenador valencianista necessita un reforç precís.

El mercat tanca el pròxim dilluns, i segons avança el diari As, el VCF té diverses negociacions obertes mitjançant Murthy i Corona, això si, amb la falta de l’OK de Peter Lim.

Una d’eixes negociacions és la de Joachim Anderser, central de 24 anys de l’Olympique de Lyon. El danés encaixaria al conjunt valencianista i el club francés el deixaria eixir cedit. L’any passat va jugar 18 partits a la Ligue 1 i tota la fase de grups de la Champions.

Rugani està més a prop

El VCF també està negociant l’arribada de Rugani, però la Juve vol ingressar una quantitat per la seua cessió, a més, té un sou al voltant de tres milions d’euros.

Leite és l’altra opció

Fa mesos que el conjunt de Mestalla està interessat en Diogo Leite. El jugador de Mendes té 21 anys i vol vindre al VCF, però des de Portugal apunten que l’acord entre ambdós clubs no acaba de tancar-se.