ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Amedeo Carboni: “No em va sorprendre la marxa de Gattuso”

Per Sergio Botella · 02 Març, 2023

Amedeo Carboni ha parlat hui per als micròfons d’Onda Deportiva València sobre la situació actual del València. Ha sigut preguntat per l’anterior entrenador del València, Gennaro Gattuso, amb el qual va mantindre contacte abans i després de la seua marxa. També, ha parlat d’un vell conegut per a ell, l’actual entrenador, Rubén Baraja.

L’exjugador italià va parlar de la marxa de Gattuso i va explicar: ”No em va sorprendre la marxa de Gattuso. Quan vaig parlar amb ell li vaig veure molt feliç però li vaig dir que als altres entrenadors els havien promés coses. Li vaig dir que igual per Mendes a ell no li passava”.

Respecte a Baraja ha dit: ”M’ha sorprés que Baraja haja dit que sí perquè té molt a perdre. Com és el futur, sabent com és el club ara?”

Si Baraja ho salva, el mínim és confiar en ell. Som cabuts i pensem que l’any que ve serà el bo. Però, pffff. Quina tela confiar en un club així. I més si no eres l’entrenador del duo Mendes-Lim” va afegir.

Finalment, va parlar del seu passat en el club i de jugadors com Romario: ”A mi Romario em va caure molt bé. Era un jugador diferent, sempre passava alguna cosa. Jugava amb la punta del peu i per als defenses era molt difícil. No vaig poder donar-li moltes puntades en els entrenaments”.