+  VCF MESTALLA  

Amb joventut a competir

Per Blanquinegres · 22 Agost, 2014

Una temporada mes des de Blanquinegres seguirem els passos de les categories mes fortes de l’Acadèmia GloVal. El Mestalla arranca este pròxim diumenge la competició en un únic desig, lluitar, competir i no patir.

 

Sembla casualitat, però no ho és. Tota l’estructura del València, des d’el primer equip fins al filial sobreïx de joventut, una remodelació que dona aire frec a Paterna. Al primer equip ja sabem que es conta en 10 integrant per baix del 22 anys. Al primer equip de l’Acadèmia la sàvia nova esta formada per 11 jugadors que l’any passat tastaren les mels de la victòria amb el Juvenil A dirigit per Rubén Baraja i que enguany troben la recompensa jugant amb el València CF Mestalla.

La generació del 95′ esta disposada a començar el diumenge davant el Mallorca B de la millor forma. Els xics de Curro Torres no tenen altra tasca durant esta temporada que competir al 100% per tal de fer oblidar la campanya passada. Una campanya on la salvació es va abastar apurant fins al final.

Esta sàvia nova que te com a missió lluitar, competir i divertir-se. Format per un grup que es coneix ben be des de les categories inferiors del València.Nacho Gil, Fernando Cano, Tendillo, Antonio Sivera, Nacho Vidal, Sito, Borja Domingo, Káiser, Rulo, Fran Martínez i Tropi sumats als nous fitxatges com Akapo, Jorge Muñoz, Iban Salvador, Àlex López, Ebwelle, Dani Ramírez i Jiménez .

El grup 3er de la categoria de bronze del futbol espanyol arranca el pròxim diumenge a Mallorca davant el filial del conjunt balear, Mallorca B, un recent ascendit. Este Mestalla malgrat la seua curta edat no te altre ingredient per a triomfar que, competir.

Amunt Mestalleta!