Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Amallah serà el següent fitxatge

Per Alex Alfaro · 27 Agost, 2023

Baraja es va reunir amb el club dimecres passat i va sol·licitar un esforç pels fitxatges, perquè s’havia entrat pràcticament en l’última setmana del mercat i els reforços prioritaris no havien arribat.

Un d’eixos noms era Amallah, perquè per a Baraja el futbolista del Valladolid li dona moltes alternatives i això ha convertit al marroquí en una opció prioritària davant el coneixement de Baraja, que no seran molts els reforços que arriben.

A final de juliol el València CF va acordar no haver de pagar la clàusula de cessió i ara eixa quantitat si caldrà abonar-la, com el Valladolid ha acabat pagant per Marcos André un traspàs. És a dir, l’operació serà de 150.000 euros el pagament de la clàusula perquè isca cedit i a més, s’inclourà una opció de compra que estarà fixada entre els 6 i 7 milions d’euros a favor del club de Mestalla.

Aquest diumenge està previst que tots dos clubs avancen amb la paperassa perquè el jugador puga viatjar a València hui mateix o demà dilluns com a més tard. Serà jugador del València CF i el quart fitxatge, tercera cara nova d’aquesta 23/24. Per fi, Baraja tindrà un futbolista més en la seua plantilla.

La idea que té el València i el Valladolid és que l’acord puga ser oficial a principis de la setmana vinent.