Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Amallah podria jugar una temporada més al València sense cost

Per Alex Alfaro · 13 Septembre, 2023

La participació valencianista en aquesta aturada de seleccions ha deixat llums i ombres, encara que potser la millor notícia al marge de José Luis Gayà i els joves de la Sub21 va ser el fet que Selim Amallah recuperara sensacions amb el Marroc i tinguera l’oportunitat d’agafar ritme amb més d’una hora de joc.

El futbolista va actuar en el trivote de l’equip en el xoc amistós contra Burkina Faso per a guanyar un poc més de rodatge abans del retorn de la competició de lliga, en la qual ha de ser important als ordes de Rubén Baraja.

Amallah, que porta sense competir amb regularitat des d’el mes d’abril passat, és un dels fitxatges en els quals més il·lusió té posada Rubén Baraja. El València va assumir la seua fitxa i va pagar 150.000 euros per a fer-se amb els serveis del futbolista, i es va incloure una opció de compra de poc més de 6 milions d’euros.

No obstant això, segons ha informat el periodista Héctor Gómez, però el contracte del marroquí amaga un xicotet espai que li podria obrir la porta seguir a Mestalla la pròxima temporada per una xicoteta quantitat si es donen una sèrie de circumstàncies. Amallah va signar un contracte amb el Valladolid que sempre tenia clàusula d’eixida de 150.000 euros, si el conjunt val·lisoletans no està en primera divisió. Per això, si es donara la circumstància que el Reial Valladolid no aconsegueix l’ascens a primera divisió, el València podia executar el pròxim estiu la mateixa clàusula que aquest i pagant 150.000 € tornaria a disposar del futbolista en qualitat de cedit una temporada més.