Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Amallah no entrena amb el Reial Valladolid

Per Manel Rumbau · 29 Agost, 2023

Després d’haver arribat a l’última setmana de fitxatges amb tan sols dos reforços (Pepelu i Canós), Baraja es va reunir amb el club dimecres passat i va sol·licitar un esforç pels fitxatges, ja que els reforços prioritaris del tècnic valencianista encara no havien arribat arribats a aquest punt.

Un d’eixos noms era Amallah, perquè per a Baraja el futbolista del Valladolid pot aportar molta polivalència. Per tant, aquesta condició l’ha convertit en una opció prioritària davant l’incertesa dels fitxatges que puga realitzar el club durant aquesta última setmana de mercat.

Ara mateix, l’incorporació del marroquí sembla ser la pròxima a tancar-se. Res més lluny de la realitat, la idea de Baraja és que Amallah puga entrenar ja amb el primer equip aquesta setmana i que entre en la convocatòria per al partit enfront de l’Alabés.

Les xifres de l’operació, d’aquesta forma, corresponen al pagament de la clàusula perquè isca cedit, la qual serà de 150.000 euros. A més, s’inclourà una opció de compra que estarà fixada de 7.5 milions d’euros a favor del club de Mestalla. Així mateix, es descontarien els 150.000 euros de la cessió si el València decidira abonar la clàusula del jugador.

El jugador arribarà a València en les pròximes hores

Ara mateix, segons ha informat Salva Gomis, Amallah no ha entrenat durant aquest matí amb el Reial Valladolid, de manera que la seua cessió amb opció de compra es troba tancada a falta de la revisió mèdica pertinent. 

Per tant, el jugador arribarà a València en les pròximes hores. Selim Amallah serà jugador del València i, per descomptat, el quart fitxatge i tercera cara nova d’aquesta temporada 23/24. Per fi, Baraja tindrà un futbolista més que puga ajudar l’equip.