Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Amadeo Salvo voldria tornar al València CF

Per Pablo Marquez · 16 Febrer, 2021

Cada vegada més opinions se sumen en contra de la gestió de Peter Lim en el València CF. La situació està convertint-se en insostenible i des de Meriton Holdings estan sofrint la pressió des de diferents sectors.

En primer lloc, l’ATE amb la Generalitat i l’Ajuntament. També està preocupant molt en la cúpula de Meriton la sanció de la FIFA al Benfica pel traspàs de Rodrigo Moreno. Per últim, cada vegada més mitjans internacionals estan sumant-se a les crítiques contra la seua gestió en el València CF. Amb tots estos factors en la seua contra, sembla molt complicat pensar que peter Lim pot revertir la situació del club de la Capital del Túria.

AMADEO SALVO VOL TORNAR AL VALÈNCIA CF

A més, diversos moviments estan produint-se al voltant del València. Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, en el programa d’Apunt la Línia de Fons, Amadeo Salvo voldria tornar al València CF. L’expresident considera que la seua obra està “inacabada” i tindria la intenció de fer-se càrrec de l’administració del club de la Capital del Túria.

De fet, Hèctor Gómez ha afegit que Amadeo Salvo mai ha criticat la gestió de Peter Lim, perquè no volia “tancar-se les portes” a una possible tornada al club. Este és el motiu pel qual, Amadeo Salvo mai ha concedit una entrevista per a parlar de la seua eixida del València CF, la qual va ser molt alarmant.

UNA MALA EIXIDA DEL VALÈNCIA

Eixe dia, Peter Lim, Nuno Espirito Santo i Jorge Mendes varen carregar-se el treball de Salvo, Rufete i Ayala. Després d’eixe dia, el València va estar dos anys coquetejant amb les posicions de descens a Segona Divisió. A més, l’exconseller d’Amadeo Salvo, Manolo Peris, encara manté el contacte amb Peter Lim i fa poc temps va reunir-se amb ell, segons ha contat Hèctor Gómez en la Línia de Fons.

Encara no se sap si Salvo té un projecte per a tornar al València CF. L’actual accionista de l’Eivissa està involucrat amb l’equip balear i sembla complicat que puga tornar al València. No obstant això, Amadeo Salvo és conscient que la seua obra està inacabada i que va ser la persona que va traure a Peter Lim al València CF.

TAMBÉ VOS POT INTERESSAR: Manolo Llorente està interessat en comprar el València