ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Amadeo Salvo parla sobre la denúncia de la venda del València amb to de burla

Per Alex Alfaro · 19 Maig, 2023

Amadeo Salvo ha sigut preguntat en roda de premsa, com a president de l’Eivissa, per la denúncia en la qual diferents accionistes minoritaris del València li demanaven més de 1900 euros per danys econòmics i morals per la gestió que es va dur a terme al llarg del procés de venda del València C.F

El judici, en el qual va ser present Blanquinegres, es va desenvolupar amb molts dels testimonis dels patrons que van participar en el procés, i cap d’ells va ser capaç de dir que havien patit pressions per part d’Amadeo Salvo i Aurelio Martínez perquè votaren a favor de la venda a Peter Lim o de qualsevol tipus d’irregularitat.

Les declaracions d’Amadeo Salvo

“És un acudit. Una demanda per danys morals i econòmics per 1900 euros, capitanejada per un personatge que quan vaig arribar a la presidència del València li acabaven de signar un contracte de tota la publicitat estàtica de Mestalla per 75000 euros, quan valia 700000. Jo no podia permetre que el València tinguera una pèrdua de centenars de milers d’euros per a no se sap què”