+  SOCIAL  

Amadeo Salvo: “L’afició ha sigut la clau de tot açò”

Per Blanquinegres · 30 Octubre, 2014

El president del València CF, Amadeo Salvo va passar revista al programa nocturn de Julio Insa, deixant mil i un titulars al voltant del procés de venda, ja liquidat.

 

Per primera volta compareixia públicament el president de l’entitat blanquinegra per tal de repassar tot el que ha sigut el llarg i dur procés de venda cap a l’empresa Meriton dirigida per el senyor Peter Lim. Dels llargs 10 mesos el president valencianista ha dit firmament tindre “el sentiment de haver fet el treball. D’haver desfés sempre la millor opció per al VCF. Junt amb PWC, i l’afició del València, hem pres el millor camí”.

“Han hagut dies que el procés se porta mal, altres millor. S’ha viscut amb molta pressió externa, parlant sense cap tips d’experiència empresarial, s’ha intoxicat des de fora amb molta informació sense cap tipus de fonament. A la fi, ha sigut allò que ha agut de ser, hem lluitat per el VCF, el consell d’administració, la Fundació”. Aixó deia Salvo sobre tot el seu sentiment durant tot el procés.

Tirant enrere en el temps, Salvo ha fet una cronologia de tota la durada, on ha destacat com al principi del tot el Club va buscar les figures de Lim i Wanda per tal de buscar una via de inversió per acabar l’estadi. Però apareix el primer menyspreu del banc comunicant-li al club que “ells tenien una decisió pressa i que ja tenien unes ofertes”. Amb estos canvis del propi banc Salvo va canviant la seua visió respecte Bankia, com va dir el president, ell no canvia la seua opinió de Bankia del matí a la nit.

Amb el Club, ja clavat de ple al procés de venda que Bankia va voler començar el València va posicionar-se, per tal d’agafar una postura de per, de força. “Prenguérem la decisió de, venem nosaltres o convocàvem concurs de creditors, tant al Club com a la Fundació”. Altre dels titular de la sucosa entrevista conduïda per Julio Insa, va ser quan el president va afirmar que ell “podia haver sigut president amb qualsevol de les ofertes que es van presentar”.

Amb la fi del procés ja consumat el president assegurat que “haguera sigut trist vore com les ofertes amb grans empresaris no eren elegides, pegar la cabotada, i eixir per la porta de darrere. No entenc la meua vida sense el València, cada volta que juga el València és un dia especial”.

Respecte el que va ser el dia final, el que serà recordat per tots els valencianistes, el passat divendres 24 d’Octubre el president Ché va bromejar que en la notaria de Madrid en la que ell es trobava no deixava marxar a ningú sense que firmaran.

Altre dels assumptes calents durant la venda de la majoria accionarial del València CF, tractat durant l’entrevista va ser Porxinos. El president que va confirmar que l’assumpte esta tancat. Al voltant del tema va comentar que “entre totes les parts participants existeix el compromís de no reclamar res i no fer cap tipus d’atac”.

Junt a tots els col·laboradors del programa el president Salvo va mostrar-se en un to més relaxat i més àcid referint-se a tots aquells que han parlat mal del Club, intoxicant. “Tot el que ha dit o escrit sobre barbaritats o tonteries, és una ment malalta”.

Amb l’aterratge de Lim ja consumat, Salvo va confirmar que el senyor “Lim ja ha depositat a la Generalitat Valenciana el 4,8 milions d’euros” que el seu dia el govern autonòmic valencià va posar com avalista per el crèdit de la Fundació VCF.

Al voltant d’una qüestió que encara es troba e l’aire, si Amadeo Salvo deixarà la presidència del club ha volgut matisar i aclarir el màxim el tema. “Jo treballe en una empresa família creada des de zero durant 37 anys, no necessite fer un teatre. No és per diners, es un tema, primerament familiar, m’agrada treballar a la meua empresa, i Peter Lim vol que jo estiga al projecte per el treball comercial amb Dowens per l’Acadèmia, no és un teatre, no vaig a guanyar més diners per estar al València. En 2-3 setmanes diré la meua decisió. S’ha d’entendre la meua posició, Peter la sap”.

Responent a preguntes que arribaven de les xarxes social el president va respondre sobre la figura de Rufete. Per al president, el de Benejuzar, és un figura indiscutible per al Club per ell com president i per a Meriton. “Rufete és una persona lleial, treballadora i que ama el València CF”.

Respecte l’apartat de renovacions el president blanquinegre va donar quasi per tancat la prolongació contractual del 9 del València i de la selecció espanyola, Paco Alcácer. També va confirmar el rumor que portava ahir en portada SUPERDEPORTE, on deia que els contactes per ampliar el vincle Nuno-VCF ja havien començat. Salvo va dir de Nuno, que amb eixe pas que dona el club volen “mostrar-li estabilitat, a una persona que a més, quadra perfectament en el perfil del València CF, arrisca amb la gent jove”.

Finalment el president de tots el valencianistes va voler enviar un missatge a tota l’afició blanquinegra, un missatge “d’orgull per l’espenta de sentiment que dona l’afició, anem a donar un exemple de com és esta afició. I volem que, estiga qui estiga en el poder, el sentiment no es perda”.