ACTUALITAT  SOCIAL  

Amadeo Salvo i Aurelio Martínez aniran a declarar en el jutjat el dia 29

Per Sergio Botella · 24 Març, 2023

Amadeo Salvo i Aurelio Martínez estaran presents en els jutjats de la Ciutat de la Justícia el pròxima dia 29 a les 9.30. Han sigut cridats a declarar a declarar pel procés de venda del club a Peter Lim en 2014.

La demanda va ser imposada per 5 socis que els van considerar culpables que les accions del València foren venudes a Meriton i se’ls exigeix una indemnització d’1 900 euros pels danys morals i econòmics. L’advocat encarregat del cas, va comentar: “Els demanem 1.900 euros per vendre el club de la nostra vida sense cap mena d’explicacions i sense que el comprador signara ni una sola garantia. L’única cosa que ha aparegut és el contracte de compravenda de les accions, però no cap informe de PwC ni de cap entitat que explique perquè es va triar a Meriton”.

Els acusats a penes s’han manifestat sobre este tema des del procés de venda. Per tant, existeix una gran expectació per a veure que han de dir sobre el per què de la venda a Meriton Hòldings. L’afició mai ha tingut explicacions sobre que públicament es comunicara que l’oferta de Peter Lim era “l’adequada” i s’espera que el pròxim dia 29 parlen sobre això. El propi bufet d’advocats és el que porta també la demanda a la recerca de la nul·litat de la venda de les accions a Meriton Hòldings que es va desestimar i que es recorrerà a les instàncies superiors.