+  PRIMER EQUIP  

Alves torna on començà a fer història

Per Pere Alapont · 20 Maig, 2015

El porter del València Diego Alves tornarà este dissabte a Almeria, ciutat on va començar a engrandir-se en la seua posició i a guanyar-se la fama de para penals de la Lliga. I justament ell podria ser qui sentenciara al seu exequip a la Segona Divisió. Així de capritxós sol ser el futbol.

El brasiler va arribar al futbol espanyol mitjançant l’equip andalús i allí va militar des de l’any 2007 fins al 2011, moment en què va fitxar pel València. Al porter li va costar obtenir la titularitat a la capital del Túria, però la temporada passada va aconseguir guanyar-li la partida a Vicent Guaita a base de grans actuacions i este any ha mantingut un grandíssim nivell.

La regularitat, el bon treball i la professionalitat d’Alves, que mai ha provocat cap notícia derivada de comportaments extra futbolístics, li han valgut per a ser preseleccionat amb la selecció del seu país per a disputar la pròxima Copa Amèrica, que comença el dia 11 de juny. Que el porter del València es quedara fora de la llista definitiva seria una injustícia incomprensible.