+  PRIMER EQUIP  

Alves presenta la seua candidatura al Zamora

Per Blanquinegres · 15 Abril, 2015

El numero ‘1’ del VCF es clava de ple en la lluita per ser el porter menys golejat de la Lliga.

 

Diego Alves, ara mateixa és el segon porter menys golejat a la primera divisió. Amb 30 partits disputats, el brasiler ha concedit només 20 gols, 0,67 gols per partit, o el que és el mateix, menys d’un gol per encontre. Uns números molt propers als del primer classificat a este prestigiós trofeu, Claudio Bravo. Ara mateix, el porter xilè del FC Barcelona, a falta de 7 jornades, ocupa la primera plaça, amb només un gol de diferència menys respecte al meta blanquinegre.

Esta dupla, lluitant de tu a tu per el Zamora, es voran les cares dissabte pròxim al Camp Nou a les 16h. Un enfrontament directe entre els dos màxims favorits, per este guardó, que servirà, o no, per començar a llimar qui serà el Zamora de la lliga espanyola 2014-2015.

Esta lluita fa recobrar grans records al valencianisme, quan Santiago Cañizares, Eizaguirre o el mateix Ochotorena, actual preparador de porters del València CF, lluitaven i guanyaven este guardó concedit per un prestigiós diari esportiu del nostre país. Com a curiositat, altre nom que podrà assistir al brasiler per lluitar este trofeu individual és, Nuno Espírito Santo, que va guanyar el premi com a porter menys golejat de Segona divisió defensant al CP Mèrida a la temporada 99-00.