Alves i Feghouli testimonis des de la banqueta dels seus partits

Per Blanquinegres · 27 Març, 2015

Proba jornada internacional per als blanquinegres i els seus combinats.

El futbol, sense Lliga, mira cap als compromisos internacionals. I per tal de seguir les aventures dels valencianistes per el món, cal tindre els ulls posats sobre tot el globus terraqüi. Malauradament, per als interessos personals de cascú, els resultats i la seua presència no esta sent la desitjada.

L’únic que pot somriure i no en excés és Diego Alves. El porter brasiler, a la convocatòria de Dunga, va viure la remuntada davant França (1-3) des de la banqueta, sense disputar cap minut. En el seu lloc va jugar, Jefferson.

Fins ací les alegries. La campiona del món amb Mustafi, mal ferit a l’ull i al muscle, va empatar a 2 gols davant Austràlia, això si, el central blanquinegre va disputar els 90 minuts. L’Algèria de Sofiane Feghouli, va vores sorpresa per Qatar per 1 gol a zero. El jugador dretà valencianista no va ser de l’inici. Guinea Equatorial, representada per dos jugadors del Mestalla, Akapo i Iban Salvador, tampoc van traure la victòria davant Egipte, caient per 2 a 0.

A categories inferiors, Sub-21, Espanya, sense Gayà, lesionat i ja descansat a València, va vèncer a la selecció de Noruega per el marcador de 2 a 0. Mentres que la Portugal de Joao Cancelo, protagonista a la segona part, va empatar davant el combinat de Dinamarca a 0 gols.

Dissabte i diumenge arribara el torn per a la albiceleste amb la representació d’Orban i Otamendi i la selecció portuguesa amb André Gomes, respectivament. També s’espera que al duel de diumenge de Brasil i Xile, Diego Alves puga ocupar la titularitat del partit. Finalment, esta nit serà el torn de la Selecció Espanyola, que desafortunadament, no compta amb cap representant del València CF.