PRIMER EQUIP  

Alves continua sent la primera opció del Barça

Per Blanquinegres · 05 Agost, 2016

El FC Barcelona i el VCF comparteixen un problema d’estructura esportiva. Ambdós conjunts tenen que reestructurar la posició del camp de la porteria. La situació a Mestalla ja és coneguda i pública. El vestidor blanquinegre no pot permetre’s un any més tindre tres integrants que perfectament serien titulars a altres equips i per tant qui té les paperetes per marxar és el brasiler Diego Alves. El porter carioca però a fet saber que de marxar ho vol fer mantenint o superant les condicions de les que ara mateix disfruta a València.

Per la seua banda el FC Barcelona vol desfer-se dels servicis de Claudio Bravo, travessant per la figura del porter alemany, Marc-André Ter Stegen al qual volen conferir totes les responsabilitats a la porteria de la propera temporada. Amb el porter alemany com a titular, l’opció de banqueta que té present el conjunt blaugrana és precisament el descarte de Diego Alves en el VCF.

Des d’el Camp Nou, en concret el diari Sport, apunta que el porter, hui a Anglaterra amb el conjunt de Mestalla espera al FCB fins que pose solució als problemes entre Ter Stegen i Bravo. El conjunt blaugrana pensa en Alves per a acompanyar a Ter Stegen per la seua gran experiència i veterania. Fins i tot, fa uns dies la mateixa publicació parlava d’una possible primera oferta de 5 milions d’euros.