ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Altre gegant europeu s’interessa en el fixatge de Javi Guerra

Per Joan Marc García · 28 Novembre, 2023

Els joves de l’Acadèmia del Valencia han cridat l’atenció dels grans clubs europeus des de la seua irrupció a LaLiga. En un moment complicat en què l’equip troba dificultats per reforçar-se en cada finestra de fitxatges degut a l’escassa inversió de Peter Lim, Baraja ha hagut de recórrer als jugadors formats a Paterna per construir un conjunt competitiu i mantenir-se a la Primera Divisió.

Javi Guerra s’ha confirmat com un dels diamants de LaLiga 2023-2024, i la seua imatge ja s’ha estés per tota Europa. El jugador de l’Acadèmia va ser un dels triats per a conformar l’”equip del Mes” per davall de 21 anys de les cinc grans lligues europees al setembre. El futbolista ha brillat a LaLiga, marcant tres gols i donant una assistència, col·laborant en la novena posició de l’equip i allunyant-lo de la zona de descens.

Davant l’amenaça de la seua possible venda, el director esportiu del València CF, Miguel Ángel Corona, va explicar que els plans amb el jove futbolista són clars“Som plenament conscients que tenim un jugador amb un enorme potencial de futur i amb capacitat per a rendir a un bon nivell ara. No està en els nostres plans vendre-ho a cap club”, va sentenciar. Javi Guerra continua sumant galons, el club va decidir signar la seua renovació oficial fins a 2027 amb una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros.

Però aquestes actuacions destacades han cridat l’atenció de diversos equips europeus, incloent la Juventus, que busca reforçar el seu centre del camp després de les sancions a Pogba i Fagioli, i que segons el Diari Sport, s’habria fixat en el jove futbolista de Gilet. La citada font assegura que Giovanni Manna, el director esportiu de l’equip italià, ha estat explorant el mercat i ha identificat Guerra com una de les promeses més brillants del futbol espanyol.

Malgrat la disposició dels dirigents del Valencia per vendre, la clàusula de rescissió és elevada: 100 milions d’euros. No obstant això, i segons la font citada, la Juventus té la intenció de negociar un preu proper als 40 milions d’euros per concretar el seu fitxatge.