ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Altes i baixes del València i la Reial Societat

Per Alex Alfaro · 24 Febrer, 2023

El València C.F juga demà una altra final. A dos punts de la permanència, l’equip necessitava sumar punts ja i aquest cap de setmana no té un rival que li vaja a posar les coses fàcils. Els homes de Rubén Baraja han entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva de Paterna en l’última sessió abans del partit de liga.

La sessió d’entrenament ha tingut la notícia del retorn de Samu Castillejo amb el grup després que ahir fora absència per gastrointeritis. Més enllà d’això ha tingut les baixes que tots coneixíem: Marcos André, Jose Luís Gayà, Cavani i Nico, que han continuat treballant aquest matí.

Com és habitual els dies abans de cada partit, l’entrenament ha tingut una part física reduïda i s’ha prevalgut el joc amb la pilota. Primer amb un xicotet partit on ha provat els possibles onzes titulars, a més de jugades a pilota parada.

En eixes proves de l’onze, Baraja en cap entrenament es mostra molt ferm sobre aquest tema, a diferència del que ocorria amb Gattuso que l’onze que provava anava a missa i era el triat per a l’endemà. Baraja ha provat pràcticament totes les combinacions en defensa, no obstant això l’onze que més s’ha repetit i amb el qual ha acabat la sessió ha sigut el següent:

Possible onze

Mamardashvili, Lato, Paulista, Diakhaby, Foulquier, Yunus, Guillamón, Almeida, Castillejo, Lino i Hugo Duro

Baixes del València

Cap novetats respecte a les baixes en l’entrenament. El València podrà tindre a Castillejo però perd per lesió a Gayà i a Cavani a més de la ja coneguda baixa de Nico i de Marcos André. Thierry Rendall també tornarà a la convocatòria a falta de siga oficial

Baixes de la Real Sociedad

La Reial Societat patirà tres baixes. Elustondo és baixa per un esquinç en el turmell mentre que Guevara i David Silva tampoc entren en la convocatòria per lesió.