ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  Sin categoría  

Almeida parla sobre la seua recuperació i confia en tornar a jugar el pròxim dissabte davant el Getafe

Per Joan Marc García · 06 Març, 2024

André Almeida va tornar fa un mes a una sessió amb la resta dels seus companys més de quatre mesos després de lesionar-se i va fer un pas més en la recuperació de la fractura de vèrtebra que va patir el passat 1 d’octubre en el partit davant el Reial Betis.

El lusità, que aquest gener ja va començar a fer treballs amb pilota en solitari i que ha estat fent treball específic de la mà dels readaptadors des d’octubre, ja està completament recuperat i ja va entrar en la convocatòria pel partit enfront del Reial Madrid, encara que no va jugar ningún minut.

Hui, el portugués ha parlat a VCF Media sobre la seua lesió i sobre les seues sensacions de cara a tornar a jugar tant de temps després: “Ja em trobe bé sense dolor. Ara he de guanyar ritme, però ja estic fort. Estic treballant per a tindre l’oportunitat de jugar i intentar ajudar a l’equip. Estic amb moltes moltes ganes de poder tornar“.

Almeida ha parlat als micròfons de la font citada de la gran importància de l’aspecte psicològic en la seua lesió, i ho ha relacionat amb la de Diakhaby: “A mi també em va sorprendre. Ha tingut una lesió molt greu i dos o tres dies després, estava molt bé. Estic content amb ell. La lesió és mental. Si estàs positiu, eixirà millor. Les coses positives atrauen i en les lesions és molt important. Hi ha dies pitjors amb dubtes i dies millors, alts i baixos. Si és positiu, tornarà més ràpid“.

Sobre el seu procés de recuperació, el jove portugués ha indicat: “Ha sigut un poc més difícil perquè he tingut moments més baixos on el dolor va augmentar. Quan no sabem el futur, és difícil. Tinc la sort de tindre una família molt pròxima, que m’ha ajudat molt. He hagut de canviar la mentalitat que tot anava a anar bé”.

A més, Almeida ha destacat la importància de rebre el suport de Baraja i del cos tècnic: “Quan vaig tindre la lesió, al principi volia tornar ràpid i ser ací. Tindre este temps va ser bo l’el mister sempre m’ha donat la tranquil·litat. Estava jugant però les meues sensacions no eren bons. Sempre he sentit la confiança del cos tècnic, la temporada passada i esta. Sempre ajuden a tots“.

El migcampista també ha mostrat les seues ganes de re debutar enfront el Getafe el proper dissabte a Mestalla: “Estic treballant per a això. Esperant l’oportunitat i veurem. Jo també tinc moltes ganes de tornar a jugar a Mestalla amb l’afició. És difícil veure-ho des de fora, que es patix més“.