ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Almeida i Diego López, preparats per a jugar front el Reial Madrid

Per Joan Marc García · 24 Febrer, 2024

El València jugarà el pròxim dissabte 2 de març a les 21.00h davant el Reial Madrid a Mestalla. Serà el retorn de Vinícius al camp del València i a més, el partit es disputarà després de la manifestació convocada per LibertadVCF.

Les gran novetats per al partit front els d’Ancelotti serà el retorn de Diego López y André Almeida, després de les seues respectives lesions. Per tant, Baraja comptarà amb dos efectius més per enfrontar-se a l’actual líder de LaLiga.

Pel que fa a André Almeida, el jugador portava des de la Jornada 8 sense entrar en una convocatòria. El portugués va tornar fau un mes als entrenaments, més de quatre mesos després de la fractura de vèrtebra que va patir el passat 1 d’octubre en el partit davant el Reial Betis. Almeida va ser titular en sis dels primers huit partits de Lliga amb el València i, encara que no va completar cap d’ells, sí que va participar en eixes huit jornades amb el seu equip.

Pel que fa a Diego López, ja han passat més de dues setmanes des que va patir un colp a la cara que li ha deixat fora dels terrenys de joc durant un temps.  El jove futbolista de Turón és una de les peces clau del València de Baraja, un dels integrants de “La Quinta del Pipo” i un dels futbolistes que més gols ha generat pel conjunt de Mestalla, amb un total de 9 (4 gols i 5 asistències). Baraja, per tant, recupera a un dels futbolistes més importants.

Cal indicar que els dos futbolistes van entrar en la convocatòria per al partit que deuria haver-se disputat aquest dissabte a Granada, però que finalment no es disputarà pel seu ajornament degut al devastador incendi del Campanar.