La millor informació del ValènciaCF en valencià

Àlex Blanco ja té destinació
,

Àlex Blanco ja té destinació

COMPARTIR

L’extrem del València, cedit aquesta temporada a l’Alavés està molt prop de marxar-se al Saragossa venut amb opció de recompra, segons ha informat El Desmarque.

L’objectiu de la direcció esportiva del València és alleugerir la plantilla abans que comence la pretemporada, i un dels jugadors en els quals no conta Marcelino García Toral és Àlex Blanco, que ja va eixir cedit la passada campanya.

No obstant això, l’equip de la ciutat del Moncayo no és l’únic pretenent del jove extrem format a l’Acadèmia del València malgrat ser el millor posicionat per fer-se en els serveis d’Àlex Blanco per ser el destí que més agrada tant al jugador com al seu entorn.

El conjunt aragonés està molt interessat a contar en el canterà del València per tractar d’aconseguir, una temporada més, l’objectiu d’ascendir a la màxima categoria del futbol espanyol, però no és l’únic equip espanyol que vol fitxar a l’extrem, a més, també n’hi ha equips d’altres països interessats en ell.

Com es faria l’operació

Si el conjunt de la capital del Túria no canvia el format d’eixides que acostuma a fer des de l’arribada de Mateu Alemany a l’entitat, Àlex Blanco eixirà del València venut en opció de recompra amb l’objectiu de tindre opcions futures favorables per al Club de Mestalla, com ja es va fer en jugadors com Sivera, Eugeni, Salva Ruiz o el més recent, Toni Lato, tot i que aquest últim no és encara oficial.