+  PRIMER EQUIP  

Alerta porter

Per Blanquinegres · 19 Juliol, 2015

La desfeta de pretemporada patida ahir davant el conjunt alemany del Bayern de Munic, ha encès les primeres alarmes. Una alarmes que en general apunten a diverses posicions del camp però que pel número de gols encaixats ahir al ‘Niu’ fa examinar l’assumpte de la porteria, amb més detall.

Evidentment, el València CF ha de reforçar esta posició del camp buscant l’experiència necessària per suportar l’exigència que les porteries de Mestalla demanen. Una exigència que, vist el vist al primer envit seriós, Yoel no podrà portar a la seua segona temporada al Club valencianista. Nuno ho sap i el temps comença a ser el pitjor enemic del VCF per tal de trobar la solució definitiva.

En un mes, el conjunt blanquinegre, ja sabrà si és, o no, equip de Champions League. Per ser un dels 32 equips que definitivament puga lluitar per ‘La Orejona’ la posició de porter necessita d’un candidat definitiu que puga garantir l’experiència i seguretat que esta posició tan sensible necessita mentres Diego Alves continue amb la seua llarga recuperació.