Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

Alerta per a la visita al Bernabéu

Per Blanquinegres · 06 Maig, 2016

El final de temporada per al València CF està sent un autèntic mal de cap. Evidentment ens trobem a les portes del final de la mateixa i que les forces estiguen baix mínims és des d’un cert punt, normal. Clar que també cal tindre en compte que la parcel·la que controla el treball i l’aspecte físic del jugadors valencianistes no ha sigut el millor des de l’inici de la temporada, allà per el mes de juliol.

Ni amb Nuno, ni amb Neville estes condicions van ser tractades com mereixia i mereix. Només Pako Ayestarán ha centrat els seus esforços en traure el millor punt físic dels seus homes per tal de evitar el que es va evitar fa setmanes, perdre la categoria.

De cara la nova jornada de Lliga que es presenta al Bernabéu, Pako Ayestarán haurà de deixar-se en total seguretat a André Gomes, que encara no recuperar dels dolors que últimament deixa KO al portuguès a les seues cervicals. Mustafi també s’ha deixat vore hui a la coneguda gàbia de Paterna, separat del treball tàctic realitzat per la resta de grup. Estos dos no són els únic que gestionen els seus esforços de cara a no tindre problemes. Siqueira i Diego Alves també es troben entre cotons per a la visita del diumenge a la Capital d’Espanya, a favor d’estos dos últims, pareix que sense problemes arribaran.