+  PRIMER EQUIP  

Alerta André!

Per Blanquinegres · 19 Septembre, 2015

André Gomes, que regressava ahir a un onze inicial del VCF, va donar l’esglai després de disputar com titular els primers 45 minuts de joc davant el Betis. Minuts més tard, Nuno Espírito Santo ho confirmava a la mateixa sala de premsa de Mestalla al ser preguntat sobre el motiu que l’havia portat a substituir al ‘21’ portuguès per Bakkali, només iniciar-se la represa.

Davant este contratemps, caldrà estar atents a les proves a les quals es va a sotmetre a André Gomes en les pròximes hores. Un diagnòstic que puga apropar de primera mà l’abast real de les molèsties que el mig centre va patir a la seua cama dretà. Per a tranquil·litzar, estes molèsties no tenen res a vore amb la lesió de la qual acaba de recuperar-se i que va produir-se abans de finalitzar la Lliga de la temporada passada.

Per contra, de donar-se uns resultats mèdics negatius afectaria greument al grup després de comprovar-se quant important està sent el mag portuguès per donar eixe punt d’originalitat al VCF quan esta sobre el camp.