La millor informació del ValènciaCF en valencià

Alderete rebutja al Bologna i espera al València
,

Alderete rebutja al Bologna i espera al València

COMPARTIR

Omar Alderete està intentant de totes les maneres possibles tornar al València CF. El central paraguaià va viure una temporada molt especial i vol tornar a viure eixos moments amb els seus companys. No obstant això, tot fa indicar que el València no està interessat. 

Alderete vol jugar en el València 

Però Alderete no ha perdut l’esperança. De fet, segons ha informat ABC Deportes, Omar Alderete ha rebutjat jugar en el Bologna esta temporada. El club italià havia presentat una oferta a l’Hertha de Belín i tot feia indicar que podia ser el destí d’Alderete.

No obstant això, el central paraguaià ha preferit no jugar en la Serie A i espera un moviment del València. El desig d’Alderete és tornar al club de la Capital del Túria. Per este motiu, l’estratègia del central paraguaià és esperar fins al final del mercat per a veure si el València presenta una oferta. 

Les raons del València sobre Alderete

Per la seua part, en el València hi ha diversos motius per a no fitxar a Alderete. En primer lloc, el club valencià està molt ofegat amb el Fair Play Financer i no pot fer moltes incorporacions. Per això, el club haurà de prioritzar els fitxatges que vullga Gattuso. 

A més d’açò, Gattuso considera que Alderete és un central que no encaixa en la seua filosofia. El tècnic italià vol futbolistes que siguen capaços d’eixir amb la pilota jugada, una qualitat en la qual no destacava Alderete. 

El València vol tancar l’arribada d’Arthur 

Ara mateix, el València té tres futbolistes extracomunitaris: Maxi Gómez, Marcos André i Samuel Lino. L’últim d’ells ha sigut una incorporació d’este estiu. Per tant, per a poder incorporar a Arthur, el València necessita vendre a Marcos André o a Maxi Gómez. 

El València necessita vendre un futbolista extracomunitari. El club de la Capital del Túria està tractant de tancar la incorporació d’Arthur Melo. No obstant això, com ja té els tres jugadors extracomunitaris, necessita donar eixida a un abans per a poder firmar a Arthur. Per això, si a més d’Arthur, el València intentara el fitxatge d’Alderete, el club hauria de vendre a dos jugadors extracomunitaris. Per això, és una situació molt complicada.