+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Alcácer torna a la Convocatòria de la Selecció

Per Blanquinegres · 26 Maig, 2015

El seleccionador espanyol, Vicente del Bosque ha donat a conèixer la llista de citació per als compromisos que ‘La Roja’ disputarà davant Costa Rica (amistós) l’11 de juny a Leon i el duel per l’Eurocopa de França 2016 davant Bielorússia el 14 de juny a Borisov.

A la llista confeccionada per a estos dos compromisos trobem a Paco Alcácer que regressa a la cita internacional després de que a l’última no poguera anar per lesió. Tot i que oficialment és l’únic blanquinegre, Jose Luis Gayà, també acudirà junt al seu company per entrenar-se des de l’1 fins al 5 de juny davant les baixes de la Selecció ja que hi ha equips encara clavats de ple en competició i el més important amb títols de per mig. De sorgir algun tipus de problema amb algun dels laterals titular, Gayà podria prolongar la seua estància i perquè no, debutar amb la absoluta.

Malauradament, tot i la bona temporada realitzada per el València CF, classificant en la 4a plaça, no apareix altres noms seleccionables com podria ser el de Dani Parejo.

Llista de convocats:

Porteria: Casillas De Gea, Rico

Defensa: Juanfran, Carvajal, Piquè, Bartra, Ramos, Alba, Bernat,

Centre del Camp: Busquets, San Jose, Koke, Nolito, Cazorla, Iniesta, Cesc, Isco, Aleix Vidal, Silva

Davantera: Morata, Alcácer, Vitolo, Pedro