+  ACTUALITAT  

Alcácer torna a casa abans de temps

Per Blanquinegres · 17 Novembre, 2015

Paco Alcácer tornarà en les pròximes hores a València, tot i que inicialment hui, dimarts 17, es tenia que jugar un partit amistós a Brussel·les que enfrontaria a Bèlgica i Espanya. Este partidàs entre els dos combinats nacionals, ha quedat suspès vora l’1 de la matinada quan els pertinents comunicats oficials d’ambdues Federacions donava crèdit a les informacions que arribaven del país belga on s’al·legava la impossibilitat de poder oferir una seguretat de qualitat tant a jugadors com a aficionats assistents al partit.

Bèlgica, sobretot la seua capital, Brussel·les està sent, a hores d’ara, l’epicentre policial anti-terrorista, arran dels dolorosos atacs patits divendres passat a Paris. Amb l’encarregat intel·lectual dels atacs fugat pel país, les forces de seguretat del país belga no poden garantir un clima de confort a cap dels assistents a l’Estadi Rei Balduino de Brussel·les. A més, el clima de possibilitat d’atac terrorista és molt fort, sent de grau 3, el màxim decretat a tot el territori belga.

Evitant pues crear una circumstancia de perill, el davanter de Torrent tornarà al treball que els seus companys van iniciar ahir a la Ciutat Esportiva de Paterna centrant-se des de ja en el partit que tornarà a obrir la Lliga, dissabte pròxim davant la Unió Esportiva Las Palmas.