+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Alcàcer: “Si faltant tres jornades estem dalt, per què no somiar?”

Per Alex Chardí · 03 Abril, 2015

El jugador del València CF Paco Alcàceer ha comparegut divendres davant els mitjans de comunicació. El futbolista de Torrent ha insistit que l’objectiu ha de ser entrar en Champions League, i per a açò, han de superar en primera instància al Villareal CF diumenge que ve a Mestalla. El davanter del València CF també ha declarat que l’aturada pels partits de les seleccions nacionals no hauria d’afectar al rendiment d’un gran equip amb grans jugadors com és el cas del València CF:

OBJECTIU
“Cal mirar el següent partit però l’objectiu primordial, després de diversos anys sense jugar la Champions, és tornar a aquesta competició. Si en les últimes dues o tres jornades ens veiem amb possibilitats, per què no anem a somiar? però sempre sent realistes”

ATURADA PER LES SELECCIONS
“L’aturada pot afectar-nos, però els grans equips no han de posar l’excusa del aturada”

VILA-REAL
“El Vila-real tots sabem el potencial que té i la seua velocitat de joc. Hem d’usar que juguem a casa i més després de veure com ho estem fent. El següent pas és guanyar al Vila-real”

GAYÀ
“Ell està bastant tranquil. El que hem de fer els jugadors és jugar, pensar a millorar i gens més. Ell té la seua decisió i en tot moment li recolzarem en la decisió que prenga. A Gayà no li afecta el tema de la renovació”