La millor informació del ValènciaCF en valencià

Alcácer serà titular davant Luxemburg
,

Alcácer serà titular davant Luxemburg

El seleccionador, Vicente del Bosque prepara canvis a l'onze de esta nit davant Luxemburg i el de Torrent pareix estar al pla per a revolucionar la Roja.
COMPARTIR

El seleccionador, Vicente del Bosque prepara canvis a l’onze de esta nit davant Luxemburg i el de Torrent pareix estar al pla per a revolucionar la Roja.

 

Alcácer pot tindre, esta mateixa nit, la possibilitat de disputar un nou encontre com titular de la selecció espanyola al seu partit davant el combinat de Luxemburg.

El rendiment oferit per el davanter blanquinegre ja no pot obviar-se i pareix que del Bosque podria comptar a la punta d’atac, amb el de Torrent i Diego Costa acompanyant-lo. No serà este l’únic canvi que te al cap l’entrenador espanyol, i es que poden ser fins a 4 canvis més, incloent la porteria, respecte l’alineació presentada el dijous passat a Eslovàquia.

Davant l’oportunitat de demà, el “9” valencianista sumaria el seu 2on partit com titular de la selecció. Eixirem de dubtes a les 20:45 quan podrem vore el grafisme amb el nom del davanter més en forma del moment al panorama nacional.