+  PRIMER EQUIP  

Alcácer prepara la tornada al treball de campus en Torrent

Per Blanquinegres · 29 Juny, 2016

Quatre dies i el futbol de pretemporada tornarà a la Ciutat Esportiva de Paterna per a quedar-se i en l’esperança de viure millors moments i menys tensió que a la temporada passada. Les vacances, per tant, comencen a ser un bonic rècord del passat per a quasi tot el vestidor del València CF i el seu cos tècnic, el qual ja treballa sobre el terreny des de fa uns dies i arriba el moment del ‘Va de bo’, començar a suar la camiseta.

Un dels que ha demostrat tindre les ganes ja preparades és el ‘9’ referència del valencianisme, natural de Torrent, Paco Alcácer que junt a altres ex valencianistes naturals i fills de Torrent com són Vicent Guaita i Pedro López celebren el seu campus d’estiu junt als xiquets. Ja només resta comptar les hores per tornar a lluitar i competir en la que serà la seua quarta temporada com a davanter de Mestalla.

Comienza el campus☀️⚽️☀️

Una foto publicada por Paco Alcacer (@paco93alcacer) el

Però, Paco no és l’únic al que hem pogut vore treballant dur durant el seu temps de vacances. Altres jugadors com Vezo, Jaume, Bakkali, Gayà o Abdennour s’ha deixat vore per les xarxes socials demostrant que compleixen amb els seus deures d’estiu per tal de tornar en les condicions més optimes de cara a les dures proves de benvinguda que el jugadors tindran a partir del proper quatre de juliol, moment en el que es donarà el tret d’eixida a la pretemporada 2016/2017.

Empezamos la temporada ??????? con el crack de siempre, mi gran amigo Martins Ventura ?? Una foto publicada por Ruben Vezo ???? (@rubenvezo3) el

Hard work

Una foto publicada por Aymen Abdennour (@aymenabdennour) el

#Liège ?

Un vídeo publicado por @zakariabakkali16 el