+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Alcácer: “L’equip esta convençut de guanyar”

Per Blanquinegres · 04 Març, 2015

El València CF continua treballant al 100% per lluitar de tu a tu per la tercera plaça amb el que ara mateix és l’amo de la plaça i vigent campió de Lliga, l’Atlètic de Madrid.

 

Per donar la seua visió del partit de diumenge, Paco Alcácer ha passat per el Media Center de la Ciutat Esportiva del VCF. El ‘9’ dels blanquinegres, ja es troba treballant amb la resta del grup, tot i que encara reconeix que li queda un punt per estar al 100%. “El genoll no esta al 100% però a mesura que arribe el cap de setmana vorem com respon. És cert que estic fent prou d’exercicis amb la resta del grup i això em fa ser positiu”.

Entrant de ple en matèria esportiva, Alcácer ha parlat molt clar al respecte del rival. “Juguem davant un conjunt que no és un recent ascendit, ells son els favorits, son els campions de Lliga, però anirem a per els 3 punts, no eixirem a vore vindre el rival”.

“El nostre objectiu primordial es jugar la Champions, però com ja he dit moltes voltes si quan resten 5-6 partits encara estem en al mateix situació començarem a pensar en altres coses a banda de la Lliga de Campions”. Esta és l’opinió del davanter de Torrent, a l’hora de pensar en quins son els objectius actuals del Club de Mestalla. No canvia un àpex als marcats a principi de temporada.

Paco es troba a la recta final de la seua recuperació, i això suposa que tindrà que tornar a guanyar-se un lloc al camp davant la seua inactivitat. “Esta sent difícil estar al 100% de nou, però amb el treball de tota la setmana, serà Nuno qui decidisca amb quin 11 jugar el diumenge”.

Alcacer finalitzava dient que “cada partit és un mon i també depèn dels jugadors. Anem a ser 11 davant 11 i qui estiga més encertat al partit acabarà portant-se els 3 punts. Hem de continuar amb la bona dinàmica que el grup porta durant este mes. Som equips intensos i el partits serà molt lluitat. La clau serà estar encertat i tindre el dia. El més important és anar amb la mentalitat de guanyar. L’equip esta convençut de guanyar. No anem a  pensar en anar a vore com es dona el partit i traure l’empat”.