+  PRIMER EQUIP  

Alcácer i Rodrigo: el futur ja és el present

Per Pere Alapont · 19 Agost, 2014

 

La il·lusió ha tornat a Mestalla. A la presentació de l’equip el passat diumenge va quedar demostrat que l’afició i el valencianisme en general ha recuperat eixe sentiment que des de fa massa anys havia anat disminuint a poc a poc. Amb la imminent arribada del nou propietari, Peter Lim, i els fitxatges duts a terme durant tot l’estiu s’ha patit, o més bé gaudit, una injecció de moral reflectida en un ple absolut al partit davant el Milan.

La festa viscuda durant tota la vesprada pels voltants de l’estadi es va culminar de la millor manera possible amb una bonica victòria gràcies als gols dels culpables, en gran part, de què la parròquia de Mestalla torne a confiar en el seu equip: Rodrigo Moreno i Paco Alcácer. Paco Alcácer i Rodrigo Moreno.

Al valencià no li feia falta una gran actuació per a demostrar el que val. Amb la gran temporada realitzada el darrer any s’ha guanyat la confiança de tots, fins al punt de ser la primera aposta per a la titularitat en la davantera de la majoria dels aficionats a pesar de sonar noms com els de Jackson Martínez o Fernando Llorente. Ell és el davanter, i damunt valencià. A Mestalla el porta ‘loquet’. Durant aquesta pretemporada tres gols ja. De tacó a Alianza Lima, espentant el baló sense complicacions davant el Mónaco i el darrer un golàs al Milàn quasi des del mig del camp. Per si a algú encara li falten motius per a confiar amb el jove de Torrent, 14 són els gols que aconseguí la temporada passada entre Lliga, Copa i Europa League, gols de tots els colors i ,de vegades, de tres en tres, com els d’aquella gloriosa nit a Mestalla davant el Basilea.

La societat golejadora es completa, de moment, amb l’hispà-brasiler Rodrigo Moreno. Des del dia que va arribar procedent del Benfica s’ha anat guanyant l’estima i la confiança de tots arràn la publicació a una xarxa social d’una foto d’ell fa uns anys amb la samarreta d’entrenament del club de Mestalla. Ja dins del terreny de joc, maniobres de molta qualitat i dos gols per a recordar. El primer a Old Trafford, per ser l’escenari que és i pel fet de ser el primer amb la seua nova samarreta. El segon front al Milan, el seu primer a Mestalla i d’una bellesa i espectacularitat elevades. A Lisboa ha deixat, a més, molt bones xifres les dues darreres temporades, amb 14 i 11 gols respectivament en competició domèstica.

Amb 21 i 23 anys, Alcácer i Rodrigo s’han convertit en l’esperança de tota una afició. S’ho han guanyat a pols i, per davant, tota una temporada per a fer els somnis realitat.