+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Alcacer: “És un orgull que el club me demostre com me vol”

Per Blanquinegres · 28 Gener, 2015

El davanter valencià s’ha mostrat molt content i orgullós per la seua ampliació de contracte amb l’entitat dels seus amors, el VCF.

“És un orgull estar en el València. Vull donar les gràcies al club per l’esforç. Estic molt content per poder continuar ací 5 anys més”. Estes han sigut les primers paraules del davanter de Torrent, Paco Alcácer. El jove davanter ha afegit que el que més ha valorat ha sigut la mostra de carinyo per part del club i que “és gratificant la clàusula que m’han posat” vora els 80-90 milions d’euros tota una declaracions d’intencions per part del VCF.

Paco ho tenia molt clar “sabia que tard o més prompte s’anava a fer. Tot ho tenia en ment, el projecte de futur, les ganes d’estar ací, la voluntat del VCF”. A més, per al ell “acabe de complir un somni i ara tinc que complir molts més”, afegint que s’espera poder lluitar pels títols prompte. A més, el jugador ha declarat que era conscient de l’interès d’altres equips però “tenia molt clar el que volia”.

Per últim el jugador ha dit que a partir d’ara toca treballar encara més si toca. “Som 4 davanters, comptant amb De Paul. No he de baixar els braços. Si no estic als 11 tinc que continuar treballant per millorar” després de vore com l’aportació a l’atac de nom com Rodrigo o Negredo ha augmentat amb els darrers partits.