+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Alcácer: “El partit d’ahir de segur que ens serveix per no caure de nou”

Per Blanquinegres · 17 Desembre, 2014

“El partit d’ahir va ser molt estrany. Férem un gol ràpid i després no se si per relaxació o que ens van fer 3 gols. Lo millor es que després saberen remuntar el partit, inclòs amb el 2-4, a la fi traguérem un empat que en va servir per passar l’eliminatòria”. Esta ha sigut la reflexió del doble golejador de la nit d’ahir a Mestalla el ‘9’ del València, Paco Alcácer.

Respecte el moment de remuntada, el de Torrent ha dit que “la segona part, per ambició, fe i cor de voler, passarem l’eliminatòria”. A més a afegit que Nuno al vestidor va voler transmetre que “si es pot, l’esperit de l’equip a la 2a part és el que ens va faltar a la 1a i és el que hem de vore com a referència per al partit del pròxim dissabte”.

Precisament del rival de dissabte l’Eibar, Paco ha comentat que “esta treballant molt seriosament, recolzant-se molt al jugar a casa. També els ajuda el camp xicotet, l’afició molt aprop i apreta i que tenen les coses molt clares jugant a l’hora de jugar”.

Després de sumar 3 gols a dos partit de Copa del Rei, Alcácer ha sigut preguntat per si pensa que torna el moment de ser titular a Lliga. “Aixó es una decisió del Mister. No m’he de prendre a mal el no jugar, he de saber que sempre tinc el meu moment i que juguen els que millor estan”.

Els dos gols de ‘9’ van ser de bona posició i de reflexos. Sobre eixes condicions, Alcácer ha dit que ell té coses bones i altres dolentes, ha afegit que “una de les bones es que tinc una bona posició al camps i que es treballa dia a dia en els entrenaments”.

Al voltant de la seua pròxima renovació, Paco ha tornat a mostrar la seua tranquil·litat al respecte. “La decisió de renovació serà meua al 100%. Jo confie en els meus representats però la decisió es meua”. Per tancar el tema de la seua extensió de contracte Paco ha dit que “tot marxa en positiu. Com ho tinc clar no vull donar-li voltes al cap, ho he dit moltes voltes, vull quedar-me ací”.

Com ja havia dit abans Paco en dos dels 3 últims partit del València ha sumat 3 gols. “Esta clar que quan no faig un gol me vaig fotut a casa, però l’obsessió no me fa tant de mal. Aixó si quan faig un gol tinc una sensació d’alliberament”.

Després de la bogeria viscuda ahir a la nit al Camp de Mestalla. Paco ha assegurat que eixos tipus de moments de desconcentració no poden tornar a repetir-se. “Hem de cuidar els error i no tornar a fer-los. El partit d’ahir de segur que ens serveix per no caure de nou”.

Amb l’1 a 3 en el marcador i la momentània eliminació blanquinegra, Nuno va ajuntar amb un gran resultat al trident valencianista, Paco-Negredo-Rodrigo. Amb l’expulsió de l’hispà-brasiler, Alcácer va tindre que multiplicar-se en esforços. “Vaig treballar per a l’equip, passar de ronda era el primordial” comentava al tindre que actuar d’extrem durant els 15 minuts que restaven que coincidiren amb la roja de Rodrigo. Respecte la parella que va formar amb Negredo. “Vaig estar molt còmode amb Negredo al costat, això ja serà decisió de Nuno si juguem els dos junts”. De segur i vist el bon rendiment que comença a donar eixa parella Nuno ja estarà plantejant-se utilitzar més d’una volta esta parella d’alt voltatge amb gol als peus d’ara en endavant.