+  PRIMER EQUIP  

Alcácer descontent amb la seua situació

Per Blanquinegres · 11 Desembre, 2014

Paco Alcácer no travessa per el seu millor moment com jugador del València CF. La seua sequera golejadora, pèrdua de la titularitat i ara la sanció.

 

Paco Alcácer no acaba de trobar-se còmode amb la seua nova situació dins del grup de Nuno Espíritu Santo. El de Torrent ha passat per diferents estats. Primer, jugant-ho tot i fent gols, després jugant de titular però amb la pólvora humida i per últim ja ha vist com Negredo ja comença a sumar més minuts i fent els primers gols amb la camiseta valencianista.

Tot i que Paco ha vist reduïda la seua participació en els onzes, sap que açò és futbol i que ha de lluitar per el seu lloc. Una lluita que entre Alcácer i el seu màxim competidor, Negredo, es totalment neta i professional. Inclòs fora dels terrenys de joc la relació Alcácer-Negredo és molt bona, el ‘9’ del València tracta d’aprendre del ‘7’ valencianista.

Com diem esta situació no és la desitjada per a cap jugador i menys per a un home que és el ull dret de tot valencianista i que en este moment es troba en ple procés de renovació del seu  contracte. Aixó si, per a Paco no hi ha altra possibilitat que renovar si o si amb el club de la seua vida, el València CF.

Malgrat este moment dur en el que es troba Alcácer, afegint la sanció de 2 partits rebuda en el dia d’ahir per la seua, suposada, agressió al duel del passat diumenge davant el Granada, Alcácer es troba amb confiança de cara al futur. El valencià sap que amb l’arribada d’Enzo, el centre del camp guanyarà en força i això farà que, per fi, Nuno puga travessar per el 4-4-2 i jugar amb Negredo i Alcácer com a parella d’atac.