ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Alberto Marí portarà el dorsal “22”

Per Manel Rumbau · 01 Septembre, 2023

Davant la falta de moviments en aquestes últimes hores de mercat, el club de Mestalla continua amb l’inscripció de jugadors a LaLiga. Ara mateix, fa uns pocs minuts, Alberto Marí ha sigut l’últim en ser inscrit a la competició després de Yaremchuk. D’aquesta forma, el de la pedrera valencianista s’uneix a Javi Guerra, Diego López i Fran Pérez com a jugadors del filial que han sigut inscrits a LaLiga com a components del primer equip.

El jugador d’Alacant lluirà el dorsal “22”

Després de passar a ser jugador del primer equip a tots els efectes, Alberto ha tingut que escollir un nou dorsal entre els 25 primers que estiguera disponible. El davanter alacantí, d’aquesta forma, ha escollit el número “22” com al seu nou dorsal. A causa de la lesió que va patir fa unes setmanes, Alberto haurà d’esperar entre tres i quatre mesos per tal de “debutar” com a jugador del primer equip. 

Marí continua amb el seu procés de recuperació

Com hem dit abans, Alberto Marí va iniciar fa unes setmanes el seu camí per a tornar a la disciplina de Rubén Baraja. L’atacant va ser intervingut de la seua lesió en el recte femoral del cuádriceps de la cama dreta i s’espera que puga tornar a l’equip entre tres o quatre mesos. 

El jugador va patir este contratemps en un entrenament, i després de més d’una setmana de l’incident, el cos mèdic del València va diagnosticar la gravetat del traumatisme i van decidir que passara per quiròfan.