ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Alberto Marí, altra joia de la pedrera pendent d’una oferta de renovació

Per Marc Santiago · 16 Maig, 2023

Parlar d’Alberto Marí ara mateix és parlar de l’heroi del valencianisme a Vigo, on el canterà va marcar el gol de la victòria en el minut 89 de partit després d’una espectacular cabotada per a rematar el centre de Dimitri Foulquier.

Alberto Marí i la resta de jugadors del Mestalla que han pujat amb el primer equip les últimes jornades han sigut fonamentals a l’hora de poder sumar punts. Primerament, Javi Guerra marcant el gol de la victòria contra el Real Valladolid, després Diego López fent l’assistència del primer gol a Balaídos i finalment Alberto Marí donant el gol de la victòria.

Doncs, com aquests dos anteriors, Marí també finalitza contracte en 2024, però a diferència de la resta no hi ha hagut contactes entre les dues parts per a negociar una renovació de momentFran Pérez i Javi Guerra ja tenen una oferta seriosa i s’espera que renoven fins a 2027. Diego López està negociant amb el club una oferta similar a les anteriors i que el tindria lligat a l’entitat valencianista els pròxims anys, però en el cas de l’alacantí encara no han rebut cap mena d’oferta.

Serà qüestió de temps que el València faça el pas i comence a negociar amb els agents de Marí. El jugador està content a València i el club està content amb el seu rendiment, el qual ha sorprès Baraja i ha encantat a l’afició, qui espera veure’l durant els pròxims anys marcant gols amb el València i establint-se en el primer equip.