ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Alberto Marí, a l’espera de Rafa Mir per a eixir cedit al Reial Valladolid

Per Manel Rumbau · 01 Febrer, 2024

Últimes hores de mercat amb molta activitat a les oficines de Mestalla. A hores d’ara, el València es troba tancant els últims detalls de l’operació Rafa Mir. El Sevilla, en primera instància, demanava que el València pagara els 1,5 milions del seu salari més l’amortització d’altres 500k. No obstant això, el València ha acabat aquest matí per realitzar una nova oferta que consisteix en pagar 500k nets dels 750k que cobra el jugador murcià. Els valencianistes, per tant, no pagarien res per la cessió.

Una vegada realitzat el moviment des de la capital del Túria, els sevillans han manifestat que Mir haurà de perdonar els 250k nets que hi ha ara mateix de diferència entre el que ofereix el València i el que cobra el jugador. A més, segons ha informat Tribuna Deportiva, l’operació comptaria amb una opció de compra de 7 milions d’euros.

Amb aquesta situació pel mig, i després de tot, el desenllaç del cas es troba a 166.000 euros bruts als que té que renunciar o, pel contrari, posar-los pel seu compte, tal com ha detallat el periodista Pedro Morata. Ara mateix, aquesta xicoteta diferència té la clau per poder fer realitat el retorn de Rafa Mir a Mestalla.

Rafa Mir té la clau de l’eixida d’Alberto Marí

Al llarg d’aquesta vesprada, Relevo ha donat a conéixer que el València, davant la més que possible arribada de Rafa Mir en les pròximes hores, ha decidit que Alberto Mari buscara una eixida en forma de cessió per tal de poder pujar, entre altres motius, l’oferta del jugador del Sevilla. A més, amb açò pel mig, el periodista Nacho Sanchis ha detallat que Baraja ha parlat amb el jugador hui per tal de conéixer la situació del seu futur, així com per a que ell mateix poguera prendre una decisió.

Arribats a aquest punt, i segons ha ampliat Valencia Plaza, Albacete i Elx han sigut els dos equips que més interés han mostrat pel jugador fins el moment. No obstant això, amb el pas dels minuts, el Reial Valladolid ha guanyat la carrera pel “22” valencianista fins al punt de tindre un principi d’acord amb ell, tal com ha informat Cope València. Tot i això, l’operació es troba parada al dependre del desenllaç del cas Rafa Mir.