La millor informació del ValènciaCF en valencià

Al València se li escapa Abde, la perla de l’Hércules
,

Al València se li escapa Abde, la perla de l’Hércules

COMPARTIR

728-90

El jugador de la pedrera de l’Hércules, Abde, no ha passat desapercebut per als grans equips d’Espanya, que després de veure el seu rendiment esta temporada s’han llançat a per ell. D’esta manera, segons Plaza Deportiva, Barça, Madrid i Atlètic estan interessats en el marroquí, que ja va rebre l’interés del València a gener.

Canvi d’entrenador

El conjunt blanquinegre va tractar de fitxar-lo al mercat d’hivern, ja que Abde no estava comptant amb minuts al primer equip amb David Cubillo, però l’Hércules canvià d’entrenador a la segona part de la temporada i amb Manolo Díaz el marroquí va tindre un protagonisme absolut, anotant dos gols en 17 partits disputats.

L’Elx

Un altre dels equips interessats és l’Elx. L’equip veí ha anat a veure’l jugar al mateix José Rico Pérez, i per tant és l’interés més real. El València ho tenia fet el passat gener, però ara haurà de competir amb equips amb més potencial econòmic, no obstant això, confien que tot el que avançaren fa uns mesos done avantatge respecte als seus competidors.

Equips de primera

Així, Abde haurà d’escollir entre els grans equips d’Espanya, que lluiten per fer-se amb els seus serveis. L’internacional sub-23 amb Marroc era el capità del filial i la seua aparició al primer equip era qüestió de temps, com també ho és una eixida a un equip de primera divisió.