Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

Al València li tornen a pitar un penal a favor quasi 10 mesos després

Per Pere Alapont · 30 Agost, 2014

Amb la pena màxima que li han xiulat hui a favor al València es trenquen quasi 10 mesos sense disposar d’un llançament des dels 11 metres. Fins hui, l’última vegada que el València havia disposat d’eixa sort havia sigut el 10 de novembre de 2013, quan Delgado Ferreiro assenyalà un penal al conjunt de Mestalla que Éver Banega no aconseguí anotar-li al porter del Valladolid. Durant la resta de la temporada passada el València només va disposar de dos penals més a favor, el 6 i el 30 d’octubre del mateix any. Eixos sí van ser anotats pel mateix Banega i per Jonas.

El nombre de penals en contra, però, fou més elevat. 8 penes màximes, de les quals únicament van poder transformar-se la meitat. El parapenals particular del València, Diego Alves, es declara culpable d’eixes bones xifres d’aturades.

L’equip que més penals a favor va disposar la temporada passada va ser el Futbol Club Barcelona, amb 12, seguit del Sevilla, que llançà 10. A Osasuna no li van xiular cap i de només 2 van gaudir Valladolid i Reial Societat.