Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Al València i Llevant sempre els quedarà el pique de quedar per davant del rival

Per Josep Prats · 11 Maig, 2021

València CF i Llevant UD afronten les tres últimes jornades de La Liga Santander empatats amb 39 punts, pendents de sumar un més per a salvar-se de manera matemàtica i amb l’únic al·licient d’acabar el curs per davant del rival local. Fins hui, els de Mestalla sempre van quedar per davant dels del Ciutat, però aquests han anat tota la temporada per davant. El golaverage particular pot ser clau.

El València, que s’enfrontarà fins al final del campionat al Sevilla, Eibar i Huesca, té precisament nou punts més que el quadre de Huesca, que és l’equip que marca ara mateix la zona de descens empatat amb l’Elx.

El conjunt que dirigeix provisionalment Salvador González ‘Voro’ no té, per tant, decidida encara la diferència de gols particular amb el Huesca, amb el qual va empatar a un en la primera volta a Mestalla.

Amb l’Elx va perdre en el Martínez Valero 2-1 en la primera volta i li va guanyar a Mestalla per 1-0, però la diferència de gols general és molt favorable al València a falta únicament de tres partits.

El calendari i la calculadora del Llevant

El Llevant, per part seua, s’enfrontarà al Barcelona, Getafe i Cadis en aquestes dues setmanes i necessita també un punt per a garantir de manera matemàtica la permanència en Primera Divisió perquè té perduda la diferència de gols amb Huesca i Elx.

Després d’empatar a un amb tots dos en la primera volta, el Llevant va perdre en el Ciutat de València davant el Huesca (0-2) i contra l’Elx en el Martínez Valero (1-0) el mes d’abril.

Un pique històric el qual guanya el VCF

Al marge d’aspirar a avançar un parell de llocs en la classificació, ja que Osasuna i Cadis tenen 41 i 43 punts, respectivament, el València i el Llevant han de dirimir la seua particular batalla per acabar per davant del veí.

Mai en la història el Llevant ha acabat una temporada per davant del València, que després de dènou jornades per darrere de l’equip de Paco López just acaba de superar-lo en tindre una millor diferència de gols particular.