ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Al-Khelaifi segueix interessat en aquest club espanyol

Per Alex Alfaro · 26 Maig, 2023

Fa ja mesos que es va informar en els mitjans de comunicació de la possibilitat que els amos del PSG, Qatar Sports Investments, desembarque al Màlaga CF. Era una opció que ja havia sonat temps arrere, però ara sembla tindre més forma, i més encara després de les declaracions de Nasser Al-Khelaifi, president del club parisenc, durant una xarrada en línia durant el MARCA Sport Weekend que es va celebrar a Màlaga en el mes de març passat

Al-Khelaifi va ser preguntat directament per la possibilitat que QSI entre al Màlaga CF i en la seua resposta va deixar les portes obertes de bat a bat al fet que es produïsca: “Tot el que estiga en venda, la gent sempre té curiositat. Estem buscant oportunitats, és un club fantàstic i ara tenen una situació dura. Si hi ha una oportunitat, per què no? La ciutat i el club són fantàstics”, va dir el dirigent de Qatar.

Des d’aquell mateix moment no hi ha hagut més notícies sobre aquest tema, però segons ha informat el periodista Pedro Morata, el fons sobirà de Qatar segueixen interessats a comprar el Màlaga malgrat el descens.