La millor informació del ValènciaCF en valencià

Aixina valora el vestuari el treball de Gattuso
,

Aixina valora el vestuari el treball de Gattuso

COMPARTIR

Gattuso porta al capdavant del València un temps considerable perquè el vestuari haja pogut ja fer-se una opinió respecte a l’italià. Durant el dia d’ahir l’equip va entrenar a la vesprada i durant el dia de hui té lliure per a recarregar piles davant una setmana exigent.

L’equip es desplaça a la fi de setmana a Saint Gallen (Suïssa) per a començar l'”stage” de pretemporada. Allí, disputarà fins a un total de 3 partits durant 10 dies, abans de tornar a València el pròxim 24 de juliol a menys d’un mes per al començament de la competició de lliga.

Durant el dia de hui, Superdeporte ha informat de la valoració d’alguns futbolistes cap al nou entrenador, i segons afirma aquest mitjà, el mètode de Gattuso està agradant als futbolistes. Els entrenaments estan sent molt més dinàmics i més curts respecte als de Bordalás, una cosa que generava crispació entre la plantilla. Alguns futbolistes es van queixar que amb *els entrenaments eren molt llargs i pesats.

La intensitat amb la qual viu els entrenaments Gattuso també està agradant, ja que “va de cara”. No obstant això, són aspectes normals en qualsevol canvi d’entrenador, i la connexió entre plantilla i cos tècnic es demostrarà amb l’acumulació dels partits i quan arriben les males ratxes, alguna cosa que ja va succeir amb Bordalás.

Novetats al mercat 

Tot feia indicar que anava a ser un diumenge tranquil en el València CF. No obstant això, Mario Balotelli ha publicat una imatge a Instagram amb la qual ha revolucionat totes les xarxes socials. El davanter italià està jugant en Turquia, però vol eixir i tornar a una lliga més competitiva. 

Balotelli vol jugar en Espanya

Per este motiu, Balotelli ha publicat a Instagram una enquesta preguntant als seus seguidors si els agradaria que ell jugara en Espanya. D’esta forma, l’afició valencianista ha pensat directament en el seu equip, ja que segons Giacomo Iacobellis, Balotelli continua a l’agenda de Gattuso. Té una clàusula de cinc milions d’euros per a poder abandonar l’Adana Dermispor en qualsevol moment, però està per veure si hi ha algun equip dispost a pagar esta quantitat per l’italià.

Ara mateix, el València no pot inscriure a cap futbolista, perquè està a l’espera de vendre abans per a poder quadrar el Fair Play Financer. No obstant això, amb esta publicació de Balotelli, podríem estar en l’inici de les conversacions entre el València i el davanter italià. Haurem d’estar pendents a les pròximes setmanes per a veure quin és el destí de Balotelli i si hi havia un altre equip interessat en el davanter. 

La foto de Balotelli