La millor informació del ValènciaCF en valencià

Aixina queda l’economia del València després de l’eixida de Guedes
,

Aixina queda l’economia del València després de l’eixida de Guedes

COMPARTIR

-->

La venda de Guedes era necessària i entrava dins dels plans d’un València molt afeblit econòmica. La temporada passada els comptes van tremolar al no fer cap venda grossa, però este estiu no podia ser així. No hi havia opció. Al club li hauria encantat poder vendre al portugués molt abans, encara que la realitat és que no va arribar cap operació similar durant les primeres setmanes de mercat.

Continua sent necessari vendre després de l’eixida de Guedes?

La resposta és rotunda, sí. Fonts del club han confirmat a Blanquinegres que, malgrat l’eixida de Guedes, continua sent necessari fer una altra venda pròxima als 10 milions d’euros. Encara no arribant cap extracomunitari, continua sent la idea del club traure a un dels dos davanters, sent Maxi Gómez l’opció número 1. L’eixida de Maxi o Marcos André és per davant de tot per motius econòmics.

La secretaria tècnica blanquinegra està tractant de tancar la tercera gran venda respecte al Fair Play: la de Maxi Gómez. El davanter uruguaià ha tingut durant molts dies la clau per a reactivar el mercat che, i sobre el seu traspàs al Fenerbahce no hi ha res oficial, ja que l’oferta turca no convenç al València.

D’altra banda, tal com ha informat el periodista Héctor Gómez, el club ara mateix únicament valora portar futbolistes cedits amb opció de compra obligatòria.