La millor informació del ValènciaCF en valencià

Així va ser la reunió entre Javier Tebas i el príncep de Johor
,

Així va ser la reunió entre Javier Tebas i el príncep de Johor

COMPARTIR

El President de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, ha atés als mitjans de comunicació valencians en l’escola de Ràdio de Pedro Morata en València. Tebas ha parlat de tota l’actualitat relacionada amb el València CF i ha deixat titulars interessants sobre la seua reunió amb el príncep de Johor  o l’acord de la Lliga amb CVC entre altres. 

La reunió de Tebas amb el príncep de Johor

Al príncep de Johor mai el vaig veure com a comprador del València CF. No vaig considerar seriosa la reunió que vaig tindre amb ell. No va aportar res a la meua vida personal. Va pujar un tuit mentre parlava amb mi al costat del tanatori del meu pare. Això ho demostra tot.

L’acord de la Lliga amb CVC

A més de la seua reunió amb el príncep de Johor, Javier Tebas ha explicat en la roda de premsa com funciona l’acord de la Lliga de Futbol Professional amb el fons d’inversió CVC i els avantatges que té per al futbol espanyol haver arribat a este acord. 

Què passaria si un jutge establira mesures cautelars: És La Lliga la que té els seus drets comercials, i no és un crèdit. Nosaltres hem fet unes estructures i un acord amb CVC i pensem que està jurídicament avalat i assessorat a nivell econòmic. Si totes les mesures que fem estaríem a l’espera d’unes mesures cautelars. Si això passara, buscaríem solucions.

 

La Lliga creu que els 2000 milions d’euros permetran créixer als clubs, però és possible que no ocórrega. Molts països han baixat els seus drets televisius, a nivell internacional ha baixat més d’un 100% els drets audiovisuals. No pugen sempre els drets audiovisuals, nosaltres hem pujat un 1%. CVC és qui arrisca. Els drets audiovisuals estan completament lliures. Sí l’acord no tinguera risc, els drets haurien sigut hipotecats.

 

Els clubs de la lliga continuen tenint la capacitat d’avalar els drets audiovisuals per al que vulguen. El més important és el que farem de manera col·lectiva. Amb este projecte avancem més de 20 anys en el futbol espanyol. Els 38 clubs, amb les seues assessories jurídiques, han donat suport a l’operació. Sembla que els ximples siguem nosaltres. És una operació bona per al futbol espanyol. Este fons d’inversió ha estat ja en les motos i en la fórmula 1 i s’ha multiplicat per 8.