ACTUALITAT  

Així va ser la macrofesta de Nit de cap d’any a Mestalla

Per Alex Alfaro · 01 Gener, 2024

El València i l’empresa organitzadora (grup Memorable) van anunciar fa uns mesos que Mestalla albergaria una macrofesta en Nit de cap d’any. Les primeres crítiques van arribar en xarxes socials davant la confusió i el primer pensament que la festa tindria lloc en la gespa de Mestalla. L’endemà de l’anunci, el club i Memorable es van afanyar a aclarir que l’entrada al nou any tindria lloc en els vomitoris corresponents a l’Avinguda Aragó i especialment en el fons que coincideix amb el carrer Joan Reglá.

Aquestes explicacions van tranquil·litzar a molts però les crítiques no van parar en considerar que Mestalla no és lloc per a aquest tipus de celebracions. Fonts del club van assegurar que aquesta iniciativa formava part d’un procés d’adaptació de Mestalla cap a un espai rendible més enllà dels partits del futbol i transitori al que seria el Nou Mestalla. En un inici el club tenia previst que suposara un ingrés d’aproximadament 250.000 euros, depenent d’una part variables important que depenia de l’èxit de la festa. En el València afirmaven que el ritme de venda d’entrades estava sent molt positiu.

La festa va tindre lloc en el dia d’ahir i segons diferents testimoniatges, si no es va arribar a l’aforament màxim va estar prop d’això. “No es podia caminar”, “cues interminables per a accedir a qualsevol tipus de servei” o “aclaparament màxim”, són algunes de les sensacions amb les quals els joves van eixir de Mestalla. D’una banda això repercutirà positivament en les arques del club, no obstant això genera cert enuig que durant el dia d’ahir l’estadi amb més història de primera divisió es convertira en una discoteca més de la ciutat.

 

Altres crítiques han aplegat al considerar que Mestalla no estaria en condicions òptimes per al partit de demà. No obstant, fonts del club afirmaven que les despesses per a netejar Mestalla les asumia el Grup Memorable. 

Així va ser la nit en fotos