La millor informació del ValènciaCF en valencià

Així va ser la festa del València després de passar a la final
,

Així va ser la festa del València després de passar a la final

COMPARTIR

El València es va classificar per a la final de la Copa del Rei gràcies a un solitari gol de Gonçalo Guedes en la primera part. D’esta forma, l’equip entrenat per José Bordalás estarà a Sevilla el pròxim vint-i-tres d’abril i tindrà l’oportunitat de guanyar la novena Copa del Rei del València CF. Una vegada Gil Manzano va xiular el final del partit, Mestalla es va convertir en una festa i els jugadors van celebrar, juntament amb l’afició, el passe a la final.

La festa dins del camp

Gabriel Paulista va agafar el micròfon i va començar a animar la festa. El central brasiler va començar amb un ‘Tocó en Hugo Duro’, que va ser seguit per tot Mestalla. Els futbolistes van cantar amb la grada jove d’animació i després van donar una volta al camp per a reconéixer l’esforç de tota l’afició del València, la qual va animar els noranta minuts. 

La locura a la plaça de l’afició

Després d’açò, la festa va començar al balcó de Mestalla. L’afició no volia anar-se’n cap a casa i volia festejar amb els seus jugadors la victòria. Per este motiu, la plaça de l’afició es va emplenar com mai havia passat. Els aficionats estaven cantant i demanant l’eixida dels jugadors. Dit i fet, els futbolistes van eixir per a celebrar-lo amb la seua afició. La cervesa i la pizza van ser protagonistes.

Hugo Duro, principal protagonista

De la mateixa manera en la qual Hugo Duro es va convertir en l’ànima de la festa. El davanter madrileny estava molt feliç del moment que està vivint i es va convertir en un ídol per a l’afició. El davanter va cantar el ‘Tocó en Hugo Duro’ i ‘Hugo quédate‘. Cal recordar que el davanter està cedit pel Getafe i el València haurà de pagar l’opció de compra de quatre milions d’euros.

D’altra banda, l’afició va reconéixer l’esforç a tots els futbolistes, els quals van tindre el seu moment especial. La nit d’ahir no serà oblidada ni pels valencianistes ni pels jugadors. La pròxima parada serà a Sevilla, el vint-i-tres d’abril. El València té davant d’ell l’oportunitat de guanyar la seua novena Copa del Rei i la possibilitat de classificar-se per a Europa la pròxima temporada.