+  PRIMER EQUIP  

Així va ser el regrés d’Otamendi

Per Blanquinegres · 28 Juliol, 2015

I Otamendi va tornar a vestir-se de blanquinegre 2 mesos i 5 dies després de l’últim partit davant l’Almeria on el VCF va abastar el seu objectiu de la temporada. En el dia d’ahir totes les mirades, tots el focus, estaven posats sobre Nicolás Otamendi que per fi posava punt i final a les seues vacances i regressa al treball junt a la resta dels seus company.

Nico, tractava d’evitar el revol mediàtic presentant-se el primer a la Ciutat Esportiva de Paterna. Vora les 7:50 del matí el jugador xafava Paterna, per començar a preparar-se a la sessió de Nuno que començava oficialment a les 9 del matí.

Una vegada ja al camp el jugador botava al camp de l’Antonio Puchades entre rialles amb part del clan argentí valencianista, de Paul i Enzo Pérez. Quan arribava el moment de saludar al seu entrenador, bona sintonia i abraçada davant la calma de la resta del grup que desitja que es quede.

A la fi de l’entrenament, Otamendi marxava cap a casa evitant les mirades de la premsa i dels aficionats allí reunits a l’eixida del pàrquing exterior de Paterna. A les 17 hores tocava reunir-se a l’Aeroport de Manises per tal de posar rumb a Dortmund.

En Manises tornàvem a vore a un Otamendi relaxat amb la situació i atenent als aficionats blanquinegres que es trobaven a la terminal de Manises. Nico es fotografiava al mateix temps que escoltava, una i altra volta, la frase de “Nico queda’t”. La normalitat esta sent la tònica general del jugador qui apareixia en una divertida foto penjada per Negredo al seu compter de Instagram.

Ja en Alemanya, el jugador tornava a aparèixer junt a la seua ‘Banda’; Rodrigo de Paul i Lucas Orban.

Nico sap que ell és, l’home actualitat del València CF tot i estar a terres germanes. Al seu dia el jugador va manifestar la seua negativa a tornar a xafar la Capital del Túria i tornar a vestir-se amb l’escut del VCF, cosa que de moment no s’ha complit. S’acabarà complint la voluntat del jugador d’abandonar el VCF?